فواید بادام هندی در بارداری
فواید بادام هندی در بارداری
بادام هندی یکی از پرطرفدارترین آجیلهای موجود در بخش فروش آجیل هفت مغز است. استقبال از آن در بخش خریدبادام هندی گویای این موضوع میباشد. این مقاله درمورد فواید بادام هندی در بارداری است! درحالی که خواندن این مقاله بیش از 5 دقیقه از شما زمان نمیگیرد، با خواندن آن اطلاعات خوبی در این خصوص بهدست خواهید آورد.
در زمان بارداری، در مورد مصرف مواد غذایی توصیههای زیادی به شما میشود. احتمالا از بهخاطر سپردن اینهمه اطلاعات کلافه خواهید شد! پیش از خوردن هر چیزی، به این فکر خواهید کرد که آیا مصرف این خوراکی در دوران بارداری بی خطر است یا نه و این نگرانی ادامه خواهد داشت. غذاهایی هستند که باید در دوران بارداری از آنها اجتناب کرد، با اینحال غذاهای زیادی هم وجود دارند که میتوانید از آنها استفاده کنید! به غیر از خوردن غلات، سبزیها و میوهها، می توانید میوههای خشک و آجیلها را نیز مصرف کنید. در این مقاله درباره خوردن بادام هندی در دوران بارداری توضیحاتی خواهیم داد. بادام هندی مغذی و خوشمزه است؛ ولی آیا مصرف بادام هندی برای خانمهای باردار بی خطر است؟
آیا خوردن بادام هندی در دوران بارداری بی خطر است؟
بله! به شرط رعایت احتیاط لازم مصرف بادام هندی در دوران بارداری بیخطر میباشد. مقاومت در برابر عطر و طعم بادام هندی بسیار دشوار است. بادام هندی ترکیبی عالی از مواد مغذی داشته و طعم بیمانند آن تقریبا همه را به خود جذب میکند. اگر در زمان بارداری در حین مصرف بادام هندی چند اقدام احتیاطی انجام دهید، می توانید بدون نگرانی از عوارض جانبی مصرف بادام هندی، این آجیلهای مغذی را با خیالی راحت مصرف کنید. برای رشد سالم کودک، یک زن باردار نیاز به جذب بیشتر کلسیم، ویتامینها، روی، پروتئین، کربوهیدراتها، فیبر و آهن دارد. بادام هندی میتواند تمام این مواد مغذی لازم را برای یک زن باردار فراهم کند. اگر در مصرف بادام هندی اعتدال را رعایت کنید به مشکلی بر نخواهید خورد.
خواص بادام هندی برای سلامت مئپو
بادام هندی علاوه بر طعم بینظیرش، خواص زیادی نیز برای سلامتی دارد.
فواید بادام هندی در بارداری
بادام هندی قرصهای ویتامین طبیعی موجود در طبیعت بهحساب میآیند. هر اونس (28 گرم) بادام هندی حاوی 9 گرم کربوهیدرات، 4.3 گرم پروتئین و 13 گرم چربی است. در اینجا به چند مورد از خواص بادام هندی در دوران بارداری اشاره میکنیم؛
بادام هندی دارای تمام ویتامینهای لازم برای رشد و نمو کودک میباشد و میان وعدههای ایدهآل در دوران بارداری است.
خواص ضد باکتریایی بادام هندی میتواند به مبارزه با عفونتها کمک کند.
بارداری برای بسیاری از خانمها دوران سختی است، مصرف بادام هندی میتواند انرژی لازم را برای یک زن باردار بهسرعت تأمین کند.
محتوای بالای فیبر بادام هندی میتواند به مبارزه با یبوست و اسهال کمک نماید.
هر اونس بادام هندی حاوی 1.7 میلیگرم آهن است. از این رو بادام هندی میتواند یکی از غذاهای غنی از آهن باشد. این آجیل میتواند به همراه سایر مواد خوراکی مقدار 27 میلیگرم نیاز روزانه بدن به آهن را تأمین نماید. زنان باردار بیشتر در معرض خطر کمخونی فقر آهن قرار دارند. آنان در طول دوران بارداری به آهن بیشتری نیاز دارند. این نیاز به آهن بیشتر میتواند با گنجاندن بادام هندی در رژیم غذایی زنان باردار تأمین شود. بادام هندی میتواند به مبارزه با کم خونی ناشی از فقر آهن کمک نماید.
بادام هندی منبعی غنی از منیزیم است و همراه با کلسیم سبب سلامت استخوان میشود. بادام هندی سبب تسکین اسپاسم عضلات، فشار خون بالا، خستگی و میگرن میگردد.
یک اونس بادام هندی حاوی 9.8 میکروگرم ویتامین K است. زنان باردار روزانه به 90 میکروگرم از این ویتامین حیاتی نیاز دارند تا اطمینان حاصل کنند که درگیر خونریزی بیش از حد نمیشوند.
در صورت مصرف بادام هندی در دوران بارداری، رشد سلولهای خونی جنین تسریع میشود. زیرا یک اونس بادام هندی حاوی 0.6 میلی گرم مس بوده و میتواند بخشی از نیاز زنان باردار به هر گرم مس را برطرف نماید.
بادام هندی ویتامینهای ضروری و سایر مواد مغذی مورد نیاز کودک را در مرحله رشد تأمین مینماید.
بادام هندی برای جلوگیری از پوسیدگی لثه و دندان در دوران بارداری مفید است.
گنجاندن بادام هندی در رژیم بارداری ممکن است به حفظ سطح پروفیل چربی، بهویژه اگر مستعد دیابت بارداری باشید، کمک کند.
روشهایی برای مصرف بادام هندی در دوران بارداری
خوردن آجیل بادام هندی در دوران بارداری میتواند به نیازهای غذایی روزانه کمک کند. در اینجا چند روش ساده برای گنجاندن آنها در در رژیم بارداری را برای شما میآوریم؛
یک روش ایده آل برای مصرف بادام هندی مخلوط کردن آن با سایر میوههای خشک و تهیه یک میان وعده عالی است.
می توان بادام هندی را با مخلوط کن له کرده و کره بادام هندی درست کنید. میتوان این کره را به همراه میوهها و سبزیها مصرف نمود.
می توانید بادام هندی را به همراه شکلاتها و دسرها استفاده کنید.
میتوانید بادام هندی را به پنکیک صبحانه خود اضافه نمایید.
مضرات مصرف بادام هندی در دوران بارداری
اگرچه بادام هندی دارای مواد مغذی فراوانی است، مصرف زیاد آن در برخی خانمها سبب مشکلاتی میشود. اضافه وزن یکی از آنها است، زیرا مقدار کالری بادام هندی بسیار زیاد است. اگر بیش از حد طبیعی بادام هندی مصرف شود، زن باردار میتواند با مشکل کلیه و مثانه مواجه شود. زیرا بادام هندی حاوی اگزالات است و میتواند در مایعات بدن شما متمرکز شده و عوارض بارداری را تحریک نماید.
موارد احتیاطی که هنگام خوردن بادام هندی باید رعایت شود
در اینجا موارد احتیاطی وجود دارد که باید هنگام مصرف بادام هندی در دوران بارداری رعایت شوند.
اطمینان حاصل کنید که بادام هندی خام است و در آن ادویههای تند بهکار نرفته است. بادام هندی نمکی مقادیر زیادی سدیم در خود دارد و در دوران بارداری باید از مصرف مقدادیر زیاد آن اجتناب شود.
توصیه می شود روزانه بیش از یک اونس (28 گرم) بادام هندی در طول دوران بارداری مصرف نکنید، زیرا سبب ایجاد مشکلاتی میشود.
در صورت حساسیت به بادام هندی از مصرف آن خودداری کنید. علائم آلرژی به بادام هندی میتواند شامل عطسه، سرفه، بثورات پوستی، التهاب پوست و سوء هاضمه باشد.
پیش از مصرف بادام هندی در دوران بارداری با پزشک خود مشورت کنید.
سخن پایانی
در این نوشته فواید بادام هندی در بارداری را بیان کردیم. بادام هندی به شرطی که در حد متوسط ??مصرف شود، میتواند فواید زیادی برای زنان باردار فراهم کند. سفر بارداری یکی از مهمترین مراحل زندگی بسیاری از زنان خواهد بود، بنابراین در این دوران پیش از هرکاری مراقب باشید. در رابطه با عادات غذایی خود کلیه اقدامات احتیاطی لازم را انجام دهید. از هر چیزی که فکر می کنید ممکن است به کودک شما آسیب برساند اجتناب کنید!
اگر درخصوص خواص بادام هندی نیاز به اطلاعات بیشتری دارید خواص بادام هندی، مهم ترین فواید مصرف بادام هندی را بخوانید.
این مقاله ترجمهای از parenting firstcry میباشد.
برگرفته از مقاله فواید بادام هندی در بارداری : https://7maghz.com/benefits-of-almonds-in-pregnancy/