سفارش تبلیغ
صبا ویژن

بادام هندی؛ 17خواص بادام هندی در طب سنتی برای سلامتی??!!

بادام هندی

خواص بادام هندی در طب سنتی، آشنایی با مهم ترین فواید بادام هندی!

بادام هندی یکی از خوشمزه‌ترین و پرکاربردترین آجیل‌‌ها می‌باشد. این آجیل دارای خواص بی‌شماری نیز برای سلامتی است. فواید بادام هندی، شامل بهبود سلامت قلب، ارتقاء عملکرد مغز، بهبود هضم و افزایش جذب مواد مغذی می‌باشد. به‌علاوه این آجیل می‌تواند در کاهش وزن نیز به شما کمک کند.

در سال‌های اخیر مصرف بادم هندی، در اکثر کشورهای غربی افزایش‌یافته است. این افزایش به این دلیل است که آجیل‌ها به‌عنوان برخی از سالم‌ترین غذاهای موجود و به‌عنوان یک افزودنی مهم به رژیم غذایی برای پیشگیری از طیف وسیعی از بیماری‌های مزمن رده‌بندی می‌شوند. در ایران نیز اگرچه زمان زیادی از فراگیر شدن مصرف آن نمی‌گذرد، ولی محبوبیت بالایی بین مردم یافته است.

در ادامه این مطلب از سایت فروشگاهی خرید آجیل آنلاین هفت مغز توضیحاتی در رابطه با خواص بادان هندی برای سلامتی و تقویت سیستم ایمنی بدن در دسترس شما قرار می‌گیرد.

خواص بادام هندی چیست؟?


خرید بادام هندیخرید بادام هندی از سایت هفت مغز همراه با ضمانت مرجوعی بدون شرط

مواد مغذی بادام هندی چیست؟

برخلاف آجیل‌های دیگر این محصول بذر یک نوع درخت است. بادوم هندی، رنگ روشنی دارد و شکل آن شبیه کلیه است. این آجیل، میوه درخت استوایی آناکاردیوم اکسیدنتیل (Anacardium occidentale) است. میوه بادام هندی که کشو (Cashew) نام دارد طعم تلخی دارد. در برخی کشورها از کشو قرن‌ها به عنوان درمان سنتی برای درمان بیماری‌های مختلف ازجمله مشکلات قلبی و دیابت استفاده می‌شده است. این درخت‌ها بومی مناطق ساحلی برزیل هستند و میوه آن امروزه در سراسر جهان به‌ویژه در آشپزی آسیایی رایج است. غالباً این مغزدانه جزئی از آجیل مخلوط می‌باشد.

یکی از خواص بادام‌هندی افزایش سلامت قلب است. بادام هندی غنی از اسیدهای چرب غیراشباع و بسیاری از ترکیبات مفید دیگر مانند پروتئین گیاهی، فیبر خوراکی، مواد معدنی مانند مس، روی و منیزیم به‌علاوه آنتی‌اکسیدان‌هایی به شکل فیتوسترول‌ها و ترکیبات فنولیک است. مواد تشکیل‌دهنده آن حدود 21 درصد پروتئین، 46 درصد چربی و 25 درصد کربوهیدرات می‌باشد.

یکی از عوامل کلیدی در مواد مغذی بادم هندی، محتوای چربی سالم آن‌هاست؛ زیرا عمدتاً از چربی‌های غیراشباع به شکل اسیدهای چرب غیراشباع تک حلقه‌ای و چند حلقه‌ای تشکیل شده است. تقریباً 62 درصد چربی‌های آن چربی غیراشباع تک حلقه‌ای، 18 درصد چربی غیراشباع چند حلقه‌ای و باقیمانده آن ترکیبی از چربی‌های اشباع‌شده است.

به دلیل اثرات مثبت این چریی‌ها بر متابولیسم و ??دیگر عملکردهای زیستی، بسیاری از مطالعات مصرف بادام هندی و سایر آجیل‌ها را با کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی، سرطان، دیابت و چاقی مرتبط می‌دانند.

ارزش غذایی بادام هندی:

ارزش غذایی بادام هندی برای یک‌چهارم فنجان بادام هندی تقریباً به این قرار است:

  • 196 کیلوکالری
  • 5 گرم پروتئین
  • 1 گرم فیبر
  • 16 گرم چربی
  • 750 میلی‌گرم مس (84 درصد نیاز روزانه)
  • 89 میلی‌گرم منیزیم (33 درصد نیاز روزانه)
  • 167 میلی‌گرم فسفر (28 درصد نیاز روزانه)
  • 9 میلی‌گرم روی (23 درصد نیاز روزانه)
  • 27 میلی‌گرم منگنز (15 درصد نیاز روزانه)
  • 11 میلی‌گرم ویتامین K (12 درصد نیاز روزانه)
  • 2 میلی‌گرم آهن (11 درصد نیاز روزانه)
  • 23 میلی‌گرم فولات (6 درصد نیاز روزانه)

17 خاصیت بادام هندی برای سلامتی بدن:

1- بادام هندی و مبارزه با بیماری‌های قلبی:

مصرف منظم بادام هندی، می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به بسیاری از عوامل منجر به بیماری‌های قلبی ازجمله کلسترول بالا، فشارخون بالا و چاقی کمک کند. اعتقاد بر این است که اثرات سودمندی بر سطح استرس اکسیداتیو، التهاب و فعالیت عروق و شریان‌ها دارد و باعث افزایش سلامت قلب می‌شود.

خوردن بادام هندی می‌تواند به کاهش کلسترول بد (LDL) کمک کند و کلسترول خوب (HDL) را بهبود بخشد. این آجیل حاوی ترکیبات فیتوسترول خاصی است که نقش اساسی در غشای سلولی با تثبیت سلول‌ها و جذب کلسترول بازی می‌کنند. ترکیبات فیتوسترول خاص آن مسئول کاهش کلسترول است و این دلیلی بر این است که می‌تواند به جلوگیری از تشکیل پلاک در دیواره شریان‌های خون کمک نماید. همچنین این آجیل خوشمزه با کاهش سطح تری گلیسیرید و کاهش سطح التهاب به محافظت از شما در برابر بیماری‌های قلبی، حملات قلبی یا سکته مغزی کمک می‌کند.

2- فواید خوردن بادام هندی و کمک به پیشگیری از سنگ صفرا:

ازجمله خواص بادوم هندی کمک به کاهش خطر ابتلا به سنگ صفرا است. سنگ صفرا با سطح کلسترول در ارتباط است. این سنگ‌ها ناشی از کلسترول سفت شده‌ای هستند که نتیجه وجود کلسترول بیش‌ازحد در داخل صفرا بوده و از طریق دستگاه گوارش در بدن گردش دارند.

به‌طورمعمول کبد به میزانی کلسترول ترشح نمی‌کند که منجر به تشکیل سنگ شود. وقتی شخصی دارای کبد ضعفی باشد، کلسترول می‌تواند مانند چسب عمل کرده و سخت شود. این کلسترول با مواد دیگری مانند کلسیم داخل کیسه صفرا انقیاد پیدا کرده و تشکیل سنگ دهد.

پیشنهاد مطالعه :  آیا بادام هندی آجیل است یا خیر؟!

3- خاصیت بادام هندی بر لاغری و تناسب اندام:

آجیل حاوی مقادیر زیادی چربی است. به‌عنوان‌ مثال بادوم هندی تقریباً از 46 درصد چربی تشکیل‌شده است. به طور کلی آجیل‌ها دارای مواد مغذی زیادی هستند و مقادیر زیادی ماده معدنی و اسیدهای چرب مهم را که از کاهش وزن پشتیبانی می‌کنند تأمین می‌نمایند. این مغزدانه می‌تواند به شما کمک کند پس از یک وعده‌غذای احساس سیری بیشتری کنید. این موضوع منجر به ممانعت از میل شدید به غذا، پرخوری و خوردن میان وعده‌های ناسالم می‌شود. به‌طورکلی چربی مواد غذایی را دلپذیرتر می‌کند و جذب مواد مغذی محلول در چربی مانند ویتامین A و ویتامین D را افزایش می‌دهند.

علاوه بر آن منبع خوبی از پروتئین گیاهی است. این پروتئین گیاهی تا حدی به شکل آمینواسید مفید ال-آرژینین است. این آمینواسید یک پیشگام اکسید نیتریک است که در کمک به بهبود واکنش‌پذیری عروق و گردش خون مؤثر می‌باشد.

در پستاندارانی همچون انسان اکسید نیتریک یک مولکول مهم در سیگنالینگ سلولی به حساب می‌آید که در بسیاری از فرایندهای فیزیولوژیک و پاتولوژیک دخالت دارد. این ترکیب دارای خاصیت گشادکنندگی عروق است و دارای نیمه‌عمر کوتاهی در خون در حد چند ثانیه می‌باشد. جریان خون بهبود یافته به خروج سموم از سیستم گوارش کمک می‌کند و می‌تواند سبب بهبود سوخت و ساز، بالارفتن انرژی و بهتر شدن سلامت گوارش شود.

4- خواص بادام هندی و کمک به سلامت و تقویت استخوان‌ها:

از مهم ترین خاصیت های بادام هندی اینکه به علت دارا بودن کلسیم، منیزیم و پتاسیم همراه با مصرف کم سدیم منجر به بهبود سلامت استخوان‌ها می‌شود. این مواد معدنی با محافظت از استخوان در برابر از دست دادن مواد معدنی مرتبط هستند. خاصیت استخوان‌سازی بادام هندی به ذخیره ویتامین K آن‌ها نیز مربوط می‌باشد.

مصرف یک‌چهارم فنجان بادوم هندی بیش از 12 درصد نیاز روزان بدن به ویتامین K را تأمین می‌کند. بنابراین بادام هندی منبع خوبی برای پیشگیری از کمبود ویتامین K به حساب می‌آید. ویتامین K با سایر مواد معدنی ضروری مانند کلسیم در کمک به استخوان‌سازی و حفظ تراکم مواد معدنی استخوان شرکت می‌کند. این عمل می‌تواند از ما دربرابر شکستگی و پوکی استخوان محافظت کند.

5- خاصیت های بادام هندی و پیشگیری از سرطان کولون، پروستات و کبد:

خوردن منظم آجیل ازجمله بادام هندی با کاهش خطر ابتلا به سرطان‌های رایج به‌ویژه سرطان‌های دستگاه گوارش، شامل سرطان‌های کبد و کولون، مرتبط است.

آجیل منبع خوبی از ویتامین‌های آنتی‌اکسیدانی لازم برای محافظت بدن در برابر آسیب‌های ناشی از میزان بالای رادیکال‌های آزاد است. رادیکال‌های آزادی که باعث استرس اکسیداتیو، آسیب زدن به DNA، جهش سلولی و تشکیل تومور سرطانی می‌شوند.

6- فواید بادام هندی و بهبود عملکرد مغز:

مغز عمدتاً از چربی ساخته‌شده و نیازمند اسیدهای چرب سالم در رژیم غذایی است. آجیل‌ها یکی از غذاهای گیاهی طبیعی غنی از چربی بوده و به عملکرد شناختی، بهداشت پیری و تنظیم خلق‌وخو کمک می‌کنند.

درون این محصول معرفی شده، چندین ماده مغذی وجود دارد که می‌توانند از طریق تنظیم مسیر انتقال‌دهنده‌های عصبی، انتقال سیناپسی و حفظ سیالیت غشا به پشتیبانی از توانایی‌های شناختی و فرآیند چندگانه مغز کمک کنند. کمبود اسیدهای چرب غیراشباع تک حلقه‌ای و چند حلقه‌ای در رژیم‌های غذایی با افزایش خطر ابتلا به برخی مشکلات روانی مانند ADHD (بیش‌فعالی)، اضطراب یا افسردگی، خوانش پریشی (اختلال در روان خوانی و درک مطلب) و زوال عقل مرتبط است.

7-خواص بادام هندی و کاهش خطر ابتلا به دیابت:

بادم هندی یک منبع عالی از چربی‌های غیراشباع تک حلقه‌ای است. بخشی از خواص ضد دیابتی آن به برخی عناصر فعال آن با نام عصاره هیدرواتانولیک که به شکل اسید آناکاردیک است و انتقال و کنترل گلوکز را تحریک می‌کند مربوط می‌شود. عصاره هیدرواتانولیک میوه درخت بادام هندی و ترکیب اصلی آن (اسید آناکاردیک) جذب گلوکز را تحریک می‌کند.

همچنین بادام هندی، به کاهش سطح التهاب کمک می‌کند. مطالعات نشان می‌دهد که یک رژیم غذایی حاوی آجیل سبب کاهش انتشار نشانگرهای زیستی التهابی شده و می‌تواند به مقاومت در برابر انسولین و بروز دیابت کمک کند. نشانگرهای زیستی معمولاً به یک شاخص قابل‌سنجش از بعضی حالات و شرایط بیولوژیک گفته می‌شود. علاوه بر این خاصیت بادم هندی، شامل توانایی در پیشگیری یا درمان عوارض جانبی دیابت ازجمله بالا بودن فشارخون، چاقی و خطرات قلبی عروقی است.

8- مزایای بادام هندی و پیشگیری از سردردهای میگرنی:

این آجیل به عملکرد سالم مغز و بهبود گردش خون کمک کرده و درعین‌حال فشارخون را کاهش می‌دهد. همچنین آجیل‌ها فیتوسترول‌های گیاهی را تأمین می‌کنند که هم در کاهش مدت سردرد و هم دفعات وقوع آن سودمند هستند.

علاوه بر این با تغییرات سریع در قند خون و هیپوگلیسمی که یک محرک شناخته‌شده دیگری برای میگرن است مبارزه می‌نماید. هیپوگلیسمی به پایین افتادن قند خون به زیر شصت میلی‌گرم بر دسی‌لیتر گفته می‌شود.

پیشنهاد مطالعه :  میوه بادام هندی؛ نحوه کاشت نهال و برداشت درخت بادام هندی

9- خواص بادام هندی و کمک به حفظ سلامت پوست:

مواد مغذی بادوم هندی به دلیل وجود اسیدهای چرب ضروری به‌سلامت پوست کمک می‌کنند. بدن ما برای حفظ خاصیت جذب آب و رهایی از تحریک‌پذیری پوست، پوسته‌پوسته شدن پوست و پیری زودرس پوست نیاز به منابع سالم چربی دارد.

همچنین منبع غنی از مس می‌باشد؛ که به تولید پوست، رنگ‌دانه مو یا ملانین و تشکیل کلاژن کمک می‌کند. کلاژن به خاصیت کشسانی پوست و مقاومت پوست در برابر پیری کمک می‌نماید.

علاوه‌بر این موارد گفته شده دارای خواص دیگری نیز می‌باشد. مثلا خواص بادام هندی برای معده امری اثبات شده است.

بادام هندی چیست و چه خواصی دارد؟

نخستین بار این میوه مقوی و مغذی در برزیل کشت‌شده است. حوالی سال‌های 1560 تا 1565 میلادی ساکنان پرتغالی آنجا آن را به قسمت‌هایی از هندوستان بردند. این آجیل از هندوستان به سمت جنوب شرق آسیا گسترش یافت و پس از مدت‌ها راه خود را به آمریکا و آفریقا باز کرد.

در حال حاضر درخت بادام هندی، به‌طور گسترده‌ای در مناطق استوایی جهان به‌ویژه قسمت‌هایی از هند، نیجریه، ویتنام، ساحل آج و اندونزی کشت می‌شود. نام انگلیسی این آجیل Cashew است و از Caju که در زبان پرتغالی به معنی آجیل خودرو است مشتق می‌شود.

این آجیل شبیه به میوه آلویی شکلی است که در انتهای میوه‌ای به شکل سیب رشد می‌کند. این میوه‌ها ابتدا روی درخت روییده و سپس رشد کرده و به شکل سیب درمی‌آیند. خود میوه سیبی‌شکل طعم تند و پوست نازکی دارد و معمولاً پس از چیدن خورده نمی‌شود. البته در برخی نقاط جهان نظیر برزیل و مناطقی از آفریقا، این میوه سیبی‌شکل به‌عنوان خوراکی شفابخش به‌حساب آمده و از آن به‌عنوان نوعی درمان طبیعی مانند مبارزه با باکتری‌ها استفاده می‌شود.

بادوم هندی طعم بسیار خوب و دل‌چسبی داشته و سرشار از مواد مغذی است. این آجیل در ایران کشت نمی‌شود و کاملاً وارداتی به‌حساب می‌آید. یکی از آیتم‌های مربوط به دسته‌بندی این آجیل سایز آن است. مثلاً بادام هندی 240 به این معناست که در هر پوند آن 240 عدد بادام هندی وجود دارد. اندازه‌های دیگر آن 180 و 360 است. ناگفته پیداست که مانند انس پسته که هرچه کمتر باشد پسته گرانتر است، هرچه این عدد کمتر باشد، قیمت بادام هندی بالاتر می‌باشد. انواع بادام هندی‌های موجود در ایران سایز 240 و 360 است. بادوم هندی 180 به ندرت موجود بوده و بسیار نیز گران می‌باشد.

آیا بادام هندی خام سمی است؟

برای خرید بادام هندی، بادام هندی خام را در اولویت قرار دهید. انتخاب دیگرتان هم بادام هندی معمولی بوداده و خشک باشد. گرفتن پوست نازک روی آن و البته آجیل‌های دیگر، می‌تواند بیشتر آنتی‌اکسیدان‌های آن را از بین ببرد. این آسیب حتی بیشتر از بو دادن آن‌ها است. پوست سخت همه بادام هندی‌های موجود در بازار گرفته‌شده است؛ زیرا این پوست‌ها سمی محسوب شده و احتمال اینکه به باکتری نیز آغشته باشند وجود دارد.

از بادوم هندی یا سایر آجیل‌هایی که با روغن‌های گیاهی یا شکر و سایر افزودنی‌های مصنوعی پوشانده شده‌اند پرهیز کنید. البته معمولاً زمانی این اتفاق می‌افتد که آجیل‌های بسته‌بندی شده را خریداری می‌کنید. بنابراین برچسب آجیل‌های بسته‌بندی شده را به دقت بررسی کنید تا حاوی هیچ قند اضافه، نگهدارنده، روغن گیاهی هیدروژنه و مواد شیمیایی نباشد.

بادام هندی، پایدارتر از سایر آجیل‌ها محسوب می‌شود زیرا دارای مقادیر بالای اسید اولئیک است؛ اما بازهم بهتر است آن‌ها را در یک ظرف دربسته نگه‌داشته و دور از گرما ذخیره کنید تا تازگی خود را برای مدت طولانی‌تری حفظ کنند. بسیاری از مردم دوست دارند که آجیل‌ها، کره آجیل‌ها و آرد آجیل‌ها را برای حفظ مواد مغذی آن‌ها تا بیشترین حد ممکن، در یخچال نگه‌داری یا منجمد کنند.

در اینجا برخی از محصولاتی که با این محصول تهیه می‌شوند را برای اطلاع شما آورده‌ایم.

  • کره بادام هندی:

جایگزینی عالی برای کره بادام‌زمینی است. این محصول با خیساندن و مخلوط کردن بادام هندی تهیه می‌شود. نمک باید تنها افزودنی به کره بادام هندی باشد. آجیل فروشی اینترنتی هفت مغز طرز تهیه کره بادام هندی را برای شما آماده کرده است.

  •  آرد بادام هندی:

با خشک‌کردن و آسیاب کردن بادام هندی می‌توانید آرد بادام هندی تهیه کنید. سعی کنید آن را با آرد نارگیل یا دیگر آردهای بدون گلوتن برای پخت مافین‌ها، پنکیک‌ها یا سایر خوراکی‌های مشابه ترکیب کنید.

  • شیر بادام هندی:

اگر از لاکتوز و لبنیات معمولی (پاستوریزه) پرهیز می‌کنید این آشامیدنی جایگزین مناسبی است. می‌توانید آن را جایگزین شیر بادام، شیر نارگیل یا شیرهای لبنی کنید. شیر بادام هندی کمی خامه‌ای‌تر از شیر بادام درختی بوده و فاقد شکر و لاکتوز است.

پیشنهاد مطالعه :  آیا بادام‌ هندی سمی است؟ (معرفی برترین خواص بادام هندی در طب سنتی)

برخی موارد استفاده از بادام هندی:


بادام هندی شبیه به میوه آلویی شکلی است که در انتهای میوه‌ای به شکل سیب رشد می‌کند.

یکی از راه‌های افزایش خواص بادم هندی و کاهش مواد ضد مغذی آن (این مواد می‌تواند از جذب بعضی از مواد معدنی پس از خورده شدن جلوگیری کند)، این است که بادام هندی را یک‌شب در آب معمولی بخیسانید. همچنین می‌توانید جوانه آن را تهیه‌کرده تا مواد معدنی موجود در این آجیل را افزایش دهید.

راه‌های بی‌شماری برای افزودن این اجیل به وعده‌های غذایی وجود دارد؛ مصرف آن‌ها به‌عنوان یک میان وعده سالم، اضافه کردن آن‌ها به گرانولا یا جو پرک، مصرف کره آن با میوه، قرار دادن مقداری از آن‌ها در سالاد یا حتی تفت دادنشان در روغن داغ برخی از روش‌های مصرف بادام هندی هستند. نگه‌داری کره و آرد بادام هندی آماده در خانه و استفاده از آن در اسموتی‌ها، مالیدن آن روی محصولات پخته‌شده خانگی بدون گلوتن یا استفاده از آن به‌جای آرد گندم و سایر آردهای تصفیه‌شده یکی از روش‌های استفاده بیشتر از آن است.

برخلاف بسیاری از آجیل‌ها، بادوم هندی حاوی مقادیر مناسبی نشاسته است و این یکی از دلایلی است که از آن‌ها به‌عنوان غلیظ کننده عالی در شیر یا سس‌های خامه استفاده می‌شود؛ به‌ویژه هنگامی‌که پیش از استفاده خیسانده شده باشند. به همین دلیل است که از این میوه آجیلی در سراسر جهان برای غلیظ کردن سوپ، خورش گوشت و در تهیه دسر استفاده می‌شود.

با مطالعه مقاله مقدار مصرف بادام هندی در روز می‌تواند با میزان مصرف روزانه بادام هندی آشنا شوید.

آلرژی به بادام هندی:

بادام هندی و سایر آجیل‌های درختی می‌توانند به‌طور بالقوه باعث مشکلات یا واکنش‌های حساسیتی در بعضی افراد شوند. بعضی‌اوقات واکنش‌های حساسیتی به آجیل می‌تواند حتی کشنده نیز باشد. البته اکثر افراد هیچ آلرژی شناخته‌شده‌ای نسبت به آجیل ندارند و هیچ‌گونه واکنش منفی را در خوردن بادام هندی تجربه نمی‌کنند. اگر به آجیلی حساسیت دارید تا وقتی‌که واکنش به همه انواع دیگر آجیل را تست نکرده‌اید از خوردن بادام هندی و آجیل‌های دیگر پرهیز کنید؛ زیرا آلرژی به یک نوع آجیل معمولاً به این معنی است که در هنگام خوردن سایر آجیل‌ها نیز ممکن است واکنش‌های منفی رخ دهد.

اگر کسی در حال حاضر از مشکل سنگ کلیه رنج می‌برد؛ ممکن است لازم باشد از خوردن بادام هندی اجتناب نموده یا با دقت مصرف آجیل خود را پایش کند؛ زیرا بادام هندی به‌طور طبیعی حاوی اگزالات های قابل‌حل در معده و روده بوده که می‌توانند مشکلات کلیوی را بدتر نمایند.

خواص بادام هندی در بارداری:

بادام هندی چه خواصی دارد؟ ما در این مطلب از فروشگاه هفت مغز توضیحات کاملی در رابطه با مزایای بادوم هندی برای سلامت پوست، پیش‌گیری از سنگ صفرا، پیشگیری از سرطان کولون، پروستات و کبد و… را بررسی کردیم. به دلیل واکنش‌های احتمالی پیش بینی نشده از مصرف ناگهانی بادام هندی توسط کودکان و البته هر آجیل یا خوراکی آلرژی زای دیگر جلوگیری کنید. اگر در دوران بارداری وزنگیری خوبی ندارید، بادام هندی انتخاب خوبی است. هر 30 گرم بادوم هندی 12/43 گرم چربی دارد که بیشتر آن چربی غیر اشباع و مابقی آن چربی اشباع است. نکته قابل توجه درباره فواید بادام هندی، اینکه یک ماده غذایی مغذی برای کسانی است که قبل از بارداری دچار کمبود وزن هستند زیرا کربوهیدرات و چربی بالایی دارد. البته در مصرف آن زیاده روی نکنید، زیرا کالری بالایی دارد و ممکن است برای شما مشکلاتی ایجاد کند.

همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با خاصیت بادم هندی برای خانم‌های باردار می‌توانید مقاله فواید بادام هندی در بارداری را مطالعه کنید.

از کجا بادام هندی بخریم؟

آجیل فروشی آنلاین هفت مغز برای شما که ساکن هرجای ایران هستید خرید آنلاین انواع بادام هندی باکیفیت را  فراهم نموده است.

شما می‌توانید برای خرید این آجیل مقوی و خوش طعم به فروشگاه اینترنتی آجیل و خشکبار هفت مغز مراجعه کنید.

  • خرید آجیل
  • خرید اینترنتی آجیل
  • خرید آجیل مخلوط
  • خرید پسته
  • خرید پسته فندقی
  • خرید پسته اکبری
  • خرید پسته کله قوچی
  • خرید پسته احمد آقایی
  • خرید خلال پسته
  • خرید زعفران اصل
  • خرید اینترنتی زعفران
  • خرید کشمش
  • خرید گردو
  • خرید مغز گردو
  • خرید اینترنتی گردو با پوست
  • خرید گردو با پوست
  • خرید زعفران
  • خرید آجیل
  • خرید بادام
  • خرید بادام هندی
  • خرید بادام زمینی
  • خرید زرشک تازه
  • خرید زرشک پفکی
  • خرید سوهان
  • خرید فندق تازه
  • خرید تخمه آفتابگردان
  • خرید خشکبار
  • خرید انجیر خشک
  • خرید مویز
  • خرید توت خشک
  • خرید تخمه
  • خرید تخمه کدو
  • خرید تخمه هندوانه
  • خرید خرمای پیارم
  • خرید پشمک
  • خرید میوه خشک
  • خرید عناب
  • خرید نخودچی

  منبع:https://7maghz.com/cashew-benefits/